Fine Taste Good Living
Cálem Porto Rosé Cocktail tijd
Cálem Porto Rosé Cocktail tijd!
Normaal gesproken kent u port voornamelijk als begeleider bij de kaasplank. Maar met de Cálem Porto Sangria cocktail laten we de veelzijdigheid van port zien.
Zo maakt u de Cálem Porto Sangria Cocktail (recept voor één limonadekan)
Dit heeft u nodig:
- 1.000 ml Cálem Porto Rosé
- 1.000 ml bruiswater
- 500 ml Limoncello
- 80 ml citroensap
- Verschillend rood & wit fruit (citroen, framboos, aardbei) in partjes
- Paar takjes munt
- IJsblokjes
The making of:
Vul de limonadekan met ijsblokjes. Giet hier de Cálem Porto Rosé bij. Meng het vervolgens met bruiswater en de citroensap.
Voeg als laatste de limoncello toe en roer het geheel goed door. Snijd de citroenen en aardbeien in partjes en voeg deze samen met de frambozen en munt toe aan de limonadekan.
Enjoy the summer with a Càlem Porto Sangria Cocktail!